THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »


Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Ν'ανάψουνε τα τέλια, ν'αρχίσουν...rockτετέλια!!!

Can you seek it, can you see it you have to discover me-e-e-e...

Α, όλα κι όλα! Όποιος πει κακά λογάκια για το Καλομοιράκι θα έχει να κάνει μαζί μου! Όχι, δεν τρελάθηκα ξαφνικά, απλά αυτό το κορίτσι μου βγάζει τόσα κιλά θετικής ενέργειας, που κάθε φορά που τη βλέπω θέλω να σηκωθώ από την καρέκλα/ντιβάνι/καναπέ/πολυθρόνα (εσείς που βλέπετε Λιακόπουλο το πιάσατε εεε;) και να αρχίσω να χορεύω, όπως στα mid-εφηβικά μου χρόνια, με τα Μπακστριτ Μπόις και τα Σπάις Γκερλς. Μια χαρά το τραγουδάκι, με μια τζουρίτσα από Britney, μια από Punjabi Mc, μια από Timbaland, στο υφάκι του περίφημου rockτετελιού (όρος που εισήχθη στα μουσικά δρώμενα από τον καθόλα σεβαστό Χρήστο Δάντη, μωρή άσχετη) και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να το το Γιουροβιζιονικό. Γιατί, δεν κατάλαβα; Μήπως έχετε άλλου είδους αξιώσεις; Αξιοπρεπέστατο, τώρα το τι θα γίνει στη Σερβία, αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο. Στο Ελλάντα πάντως θα το ευχαριστηθούμε, μέχρι αηδίας μπορώ να πω.




Τέλος για τη Eurovision, για το Kalomoiraki ξεκίνησα να λέω. Αυτό το τρισχαριτωμένο κοριτσάκι όλο φρεσκάδα που μας ήρθε από το Νιου Γιορκ και έχουμε/-νε βαλθεί όλοι να το κάνουν, ας μου επιτραπεί η λέξη, τσουλάκι, μανταμίτσα. Αφήστε το, βρε αθεόφοβοι, που έχετε κάνει όλες τις 22άχρονες τραγουδιάρες σαν 30(συν)άρες "έτοιμες-για-όλα". Καλά τώρα θα μου πεις, αυτό πουλάει, γιατί αν κάποια τη σήμερον ημέρα δεν έχει γραμμένο στο κούτελό της το "σεκς", θα τη φάει η μαρμάγκα... Τέλωσπάντων, το
Kalomoiraki το συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που το είδα ακριβώς γιατί ξεχωρίζει από τη λαϊκόμαζα, πάρε για παράδειγμα τη Χρύσπα από τη βραδυά εκείνη (δεν το παρακολούθησα, αλλά κάποια στιγμιότυπα τα είδα). Μοιάζουν τόσο πολύ οι δυο τους αλλά είναι τόσο διαφορετικές! Γι'αυτό θέλησα να γράψω και αυτό το ποστ.

υ.γ.1: είπαμε, γουστάρουμε Kalomoiraki αλλά το τραγουδάκι δεν θα το ακούσετε από εδώ, για λόγους αρμονίας της προσεκτικά δημιουργημένης playlist :)
υ.γ.2: σας υποσχέθηκα δυνατή ροκιά στο προηγούμενο ποστ και την είχα στο μυαλό μου, αλλά θα την κρατήσω για την επόμενη φορά! hang in there, rocking bitches!

Φιλιάάάάά!

......My secret combination is a mystery for you,
use your imagination, i'm not easy but i'm true........

2 σχόλια:

Unknown είπε...

τετοια γυναικα θελω να παντρευτω μαμά!!

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

rocking bitches!!!

Επιτελους ενα ποστ ανταξιο σου!!!