THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »


Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Η δύναμη του πάθους

Το πάθος μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να σταματήσει να τρώει, να χάσει τον ύπνο του, να μην πηγαίνει στη δουλειά του, να μην τηρεί τις υποχρεώσεις του. Μερικοί τρομοκρατούνται από αυτή τη χαοτική σκέψη, γι' αυτό και προσπαθούν πάντα να κρατούν τη ζωή τους κάτω από συνεχή αυστηρό έλεγχο. Ακόμα και να συντηρούν μια κατάσταση ήδη σαπισμένη.

Υπάρχει όμως και μια άλλη ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αφήνουν το πάθος να τους κυριεύσει, να καθοδηγήσει πλήρως τα βήματά τους, πιστεύοντας έτσι ότι θα βρεθεί μια λύση για κάθε πρόβλημά τους. Και καθιστούν έναν άλλον άνθρωπο υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Στο τέλος μένουν να αισθάνονται είτε χαρούμενοι που τους συνέβη κάτι τόσο υπέροχο, είτε λυπημένοι, που άφησαν κάτι τόσο απρόσμενο να καταστρέψει τη ζωή τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και η τρίτη ομάδα που είναι περήφανα χαρούμενοι που άφησαν ένα τέτοιο πάθος να τους κάψει, και λυπημένοι που δεν το άφησαν να τους κάψει μέχρι το τέλος.

venus in furs είπε...

"περήφανα χαρούμενοι", that's the word!αναρωτιέμαι πάντως τι τους σταμάτησε από το να βιώσουν την ολοκλήρωση της επιθυμίας τους.